Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δ.Σ 31-10-2011

Σας γνωρίζουμε την νέα σύνθεση του Δ.Σ που προέκυψε μετά την ανασύνθεση του, στις 31-10-11. Στη συνεδρίαση αυτή δεν εκλήθη να μετέχει αναπληρωματικό μέλος διότι δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο. Βάση του άρθρου 16 παρ.7 του ισχύοντος καταστατικού προβλέπεται ότι εφόσον δεν υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο αναπληρωματικοί για συμπλήρωση, τα μέλη που μένουν εφόσον είναι τουλάχιστον έξι (6) συνεχίζουν να διοικούν κανονικά το Ταμείο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          : ΑΛΑΤΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             : ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   : ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ                                  : ΑΜΟΛΟΧΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             : ΒΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΗ                                     : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η ανασύνθεση του Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ κρίθηκε αναγκαία μετά την παραίτηση του Προέδρου του Ταμείου Κου Γεωργίου Αβρά λόγω συνταξιοδοτήσεως.

Εντός των επόμενων ημερών θα σας ανακοινωθεί και η νέα λίστα αναμονής. Ο προγραμματισμός πληρωμών θα καθυστερίσει για καμιά βδομάδα περίπου μέχρι να λάβει το νέο Δ.Σ την νομιμοποίηση από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος για να μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Έκτακτη Γ.Σ - Δευτέρα 10/10/2011

.
Η προγραμματισμένη Έκτακτη Γ.Σ του Ταμείου έγινε κανονικά.
Όλα τα δεδομένα για την διεξαγωγή της Γ.Σ ήταν αρνητικά.
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καιρός βροχερός που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στις μετακινήσεις, διάδοση φημών περί μη διεξαγωγής της Γ.Σ (σε αντίθεση με την κατηγορηματική δήλωση της Διοίκησης ότι η Γ.Σ θα διεξαχθεί κανονικά), διακοπή ρεύματος καθ' όλη την διάρκεια της Γ.Σ και έλλειψη μεγαφωνικής εγκατάστασης (διακοπή ρεύματος).
Παρόλα αυτά τριακόσια πενήντα δύο (352) άτομα αψήφησαν τις αντίξοες συνθήκες και παρευρέθηκαν στην Γ.Σ θέλοντας με την παρουσία τους να δώσουν λύση στα προβλήματα που κλονίζουν την επιβίωση του Ταμείου.
Με αθροιστική απαρτία (Χανιά - Πειραιά) 220+352=572 ατόμων η Έκτακτη Γ.Σ άρχισε κανονικά. Πριν την εκλογή του Προεδρείου της Γ.Σ τα παρόντα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Ταμείου για την ύπαρξη:
α) μιας αίτησης 21 μελών που επισήμανε στην Διοίκηση και κατ' επέκταση στην Γ.Σ ότι : "Βάση του καταστατικού (άρθρο 7 παρ. β) δεν μπορούν οι αυξομειώσεις (των παροχών) να γίνονται όποτε θέλει ο καθένας".
β) εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση-δήλωση επιφύλαξης του Κου Σ. Μανουσιαδάκη και 62 ακόμη διαγραμμένων μελών να μην προχωρήσει η Γ.Σ στην επιχειρούμενη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.
Μετά την εκλογή Προεδρείου Γ.Σ, οι διαδικασίες προχώρησαν κανονικά και οι βασικές αποφάσεις που πάρθηκαν αποκλειστικά και μόνο για την βιωσιμότητα του Ταμείου και για να μπορέσουμε να πάρουμε όλοι τουλάχιστον τα χρήματα που έχουμε δώσει, είναι:
1. Απαγόρευση ρευστοποίησης ομολόγων από Δ.Σ χωρίς την έγκριση της Γ.Σ με προβλεπόμενη απαρτία αυτή του άρθρου 10.
2. Κατάργηση των προσαυξήσεων μέχρι 31-12-2011 η οποία θα ισχύει τόσο για τους ήδη συνταξιοδοτηθέντες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη πληρωθεί, όσο και για τα ενεργά μέλη του Ταμείου.
3. Από 1-1-2012 θα ισχύει προσαύξηση 1% ανά εξάμηνο ή 2% κατ' έτος για τα ενεργά μέλη του Ταμείου.
4. Στους συνταξιούχους που δεν έχει καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση, θα καταβάλλεται μόνο το ποσό των εισφορών τους μέχρι την ημερομηνία συνταξιοδότησης.
5. Όλες οι αποφάσεις της Γ.Σ θα ισχύσουν από 11-10-2011
6. Στους διαγραφέντες θα δοθεί προθεσμία να ξαναεγγραφούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δικαιούνται επιστροφής των εισφορών τους. Ενώ για όσους διαγράφονται από εδώ και στο εξής δεν θα δικαιούνται επιστροφής των εισφορών τους κατά την συνταξιοδότηση, όρος ο οποίος θα συμπεριληφθεί στην προτεινόμενη τροποποίηση του καταστατικού.

Καταστατική Συνέλευση δεν έγινε γιατί δεν υπήρχε η προβλεπόμενη αθροιστική πλειοψηφία των 708 ατόμων.
Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν δίνουν την δυνατότητα άμεσου προσδιορισμού νέας ημερομηνίας για Καταστατική Γ.Σ. Να ληφθεί υπόψη ότι αυτή πρέπει να γίνει πάλι από την αρχή και να αρχίσει από Χανιά για να καταλήξει Πειραιά. Να πάρουμε ανάσα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα αναμενόμενα μέτρα περί εργασιακής εφεδρείας και εφαρμογής μισθολογίου και μετά να ορίσουμε νέα ημερομηνία για Καταστατική Γ.Σ.
Θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση σχετικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση και όλων των αποφάσεων που λήφθηκαν σε αυτή μαζί με τις απαραίτητες διευκρινήσεις.
.

Εξώδικο διαγραμμένων


Ζητήσατε να αναρτηθεί το εξώδικο που έλαβε η Διοίκηση σχετικά με την μη τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος καταστατικού από 63 διαγραμμένα μελη.
Μπορείτε να το κατεβάσετε ολόκληρο από https://rapidshare.com/files/2040531976/Exodiko.pdf 
.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Aπεργία στα μέσα μεταφοράς την Δευτέρα


Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν για την προσεχή Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας. Σύμφωνα με την απόφαση των εργαζομένων, θα ακινητοποιηθούν το Μετρό, τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Η Διοίκηση θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και θα σας περιμένει. Αν δεν επιτευχθεί απαρτία λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί μόλις αυτή αποφασιστεί λαμβανομένων υπόψη και των μελλοντικών απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

Απάντηση σε αίτηση μελών ΤΑΙΠΠΝ


1.    Μετά από συνεννόηση με τον Νομικό σύμβουλο του Ταμείου, δεν μπορούμε να σας κοινοποιήσουμε την λίστα των διαγραμμένων διότι εμπίπτει στα "ευαίσθητα δεδομένα" του άρθρου 2 παρ.β του Ν.2472/1997.
2.    Συμφωνούμε με την πρότασή σας. Πρέπει όμως να βοηθήσουν και τα μέλη στην εφαρμογή του μέτρου, το Δ.Σ από μόνο του δεν μπορεί να την επιβάλλει. Προς αποφυγή εντάσεων ίσως θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί μια εναλλακτική λύση παρακολούθησης της Γ.Σ από τους διαγραμμένους και συνταξιούχους από την θέση του εξώστη της μεγάλης αίθουσας του ΕΚΠ.
3.    Είναι κάτι που θα αποφασίσει η Γ.Σ μαζί με το Προεδρείο της Γ.Σ
4.    Τα ονόματα των μελών που συνυπογράφουν την επιστολή είναι δυνατόν να σας κοινοποιηθούν. Μπορείτε να τα πάρετε σε φωτοτυπία κατόπιν συνεννόησης με τον Γραμματέα του Ταμείου.
Τα αρχεία δεν κινδυνεύουν τόσο όσο η ίδια η ζωή των μελών του Δ.Σ από τις απειλές κάποιων συνταξιούχων που δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν την σειρά τους στην λίστα ή απαιτούν να εξαιρεθούν της λίστας για σοβαρούς λόγους.
5.    Η επισήμανση σας συνιστά πρόβλημα στην προσπάθεια λήψης μέτρων για την επιβίωση του Ταμείου. Θα αναφερθεί στην αρχή της Γ.Σ και ας αποφασίσει το Σώμα.
6.    Καλή η έντυπη ανακοίνωση, στην προκειμένη περίπτωση λόγω περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχει δυνατότητα έγκαιρης ενημέρωσης των μελών. 

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αίτηση μελών ΤΑΙΠΠΝ


Παρελήφθη από την Διοίκηση του Ταμείου η παρακάτω αίτηση μελών του ΤΑΙΠΠΝ με αρ. πρωτ. 6691 από 6/10/2011.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε το ταχύτερο δυνατόν, και πριν την Γ.Σ της 10-10-11 εγγράφως για τα κάτωθι.
1.    Να μας κοινοποιηθούν με λίστα τα διαγραμμένα μέλη.
2.    Να μεριμνήσετε την ομαλή διεξαγωγή της Γ.Σ στις 10/10/11, να επιτρέπεται μετά από έλεγχο η είσοδος μέσα στην αίθουσα μόνο στα ενεργά μέλη του ΤΑΙΠΠΝ.
3.    Η ψηφοφορία στην Γ.Σ να γίνει με ονομαστική κλήση βάση του καταστατικού (άρθρο 11)
4.    Να μας κοινοποιηθούν τα ονόματα των 310 μελών που συνυπογράφουν την επιστολή που στάλθηκε στο ΤΑΙΠΠΝ με αρ. 6657 από 15-9-11.
Πρέπει να μας ενημερώσουν γιατί κινδυνεύουν να χαθούν ή να καταστραφούν τα αρχεία του ΤΑΙΠΠΝ.
Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς;
5.    Βάση του καταστατικού (άρθρο 7 παρ. β) δεν μπορούν οι αυξομειώσεις να γίνονται όποτε θέλει ο καθένας.
6.    Η ενημέρωσή μας πρέπει να γίνεται με ανακοινώσεις που θα φτάνουν στα χέρια μας και όχι μόνο μέσω διαδικτύου.

κλικ για μεγένθυση
Να ενεργήσετε τα νόμιμα επειδή η παρούσα αίτηση είναι νόμιμη και βάσιμη.
Για τους λόγους αυτούς με την ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας

Παρακαλούμε η αίτησή μας να αναρτηθεί στο blog του ΤΑΙΠΠΝ καθώς και οι απαντήσεις σας.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 21 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΙΠΠΝ



Ανώνυμος σχολίασε...


1. "Πρόταση Διοίκησης για την επιβίωση του Ταμείου":
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ
ΑΡΘΡΟ 7
β. Οι παροχές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αναθεωρούνται σε διάστημα
μικρότερο των τριών (3) ετών από τη τελευταία αναθεώρηση.

2. "Πρόταση Μελών Κρήτης για την επιβίωση του Ταμείου":
Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Χαράμι σας σε 5 μήνες χειρότερα θα είναι το ταμείο.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Διευκρινήσεις


Στην Γ.Σ που έγινε στην Κρήτη την Τρίτη 4/10/11, παράλληλα με την πρόταση επιβίωσης του Ταμείου όπως αυτή περιγράφεται στην Ανακοίνωση 59, ετέθη σε ψηφοφορία και η παρακάτω πρόταση που σας θέσαμε υπόψη στην προηγούμενη ανάρτηση. Η πρόταση αυτή είναι αποκλειστικά προϊόν συνεργασίας μελών από Κρήτη.
Τα 10 σημεία της πρότασης υπερψηφιστήκαν από τα παρόντα μέλη της Γ.Σ συν κάποια σημεία από την πρόταση της Διοίκησης. Οι εισηγητές της πρότασης θα παρευρίσκονται και στην δική μας συνέλευση την Δευτέρα 10/10/11 για να υποστηρίξουν και εξηγήσουν τις θέσεις τους.

Πρόταση Μελών Κρήτης για την επιβίωση του Ταμείου


1.      Απαγόρευση ρευστοποίησης ομολόγων από Δ.Σ χωρίς την έγκριση της Γ.Σ με προβλεπόμενη απαρτία αυτή του άρθρου 10.
2.      Αποθεματοποίηση του 40% των εισφορών για το οποίο θα αποφασιστεί να μείνει ως νέο κεφάλαιο του Ταμείου μέχρι την εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης το 2015, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η Γ.Σ Το υπόλοιπο 60% των εισφορών θα διατίθεται για την πληρωμή των εφάπαξ των συνταξιούχων.
3.      Κατάργηση των προσαυξήσεων μέχρι 31-12-2011 η οποία θα ισχύει τόσο για τους ήδη συνταξιοδοτηθέντες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη πληρωθεί, όσο και για τα ενεργά μέλη του Ταμείου.
4.      Στους συνταξιούχους που δεν έχει καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση, θα καταβάλλεται μόνο το ποσό των εισφορών τους μέχρι την ημερομηνία συνταξιοδότησης. Με την καταβολή αυτού του ποσού θα θεωρείται ότι αποδέχονται την κατάργηση των προσαυξήσεων και τον νέο τρόπο υπολογισμού της οικονομικής ενίσχυσης και θα δηλώνουν ότι δεν διατηρούν περαιτέρω αξίωση έναντι του Ταμείου. Στην περίπτωση που κάποιος συνταξιούχος δεν συναινεί στην καταβολή του ποσού αυτού, γίνεται δεκτό ότι δεν θα πληρώνεται μέχρι την εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης το 2015, οπότε και θα του καταβληθεί το ποσό που θα αποφασίσει τότε η Γ.Σ με βάσει τα τότε ισχύοντα και την τότε οικονομική κατάσταση του Ταμείου.
5.      Από 1-1-2012 θα ισχύει προσαύξηση 1% ανά εξάμηνο ή 2% κατ΄ έτος για τα ενεργά μέλη του Ταμείου.
6.      Στους διαγραφέντες θα δοθεί δίμηνη προθεσμία να επανεγγραφούν. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δικαιούνται επιστροφής των εισφορών τους. Ενώ για όσους διαγράφονται από εδώ και στο εξής δεν θα δικαιούνται επιστροφής των εισφορών τους κατά την συνταξιοδότηση, όρος ο οποίος θα συμπεριληφθεί στην προτεινόμενη τροποποίηση του καταστατικού.
7.      Όλες οι αποφάσεις της Γ.Σ θα ισχύσουν από 11-10-2011, υπό την αίρεση ότι θα υπερψηφιστούν και από την Γ.Σ του Πειραιά.
8.      Μεταφορά των γραφείων του Ταμείου  σε χώρο του Π.Ν
9.      Η πληρωμή από δω και στο εξής των συνταξιούχων να γίνεται με κατάθεση του αναλογούντος ποσού στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του κάθε δικαιούχου.
10. Η Γ.Σ να έχει αρμοδιότητα να αποφασίζει ώστε η εκλογή σε ορισμένα σημαντικά θέματα να γίνεται με ονομαστική ψηφοφορία.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ψηφοδέλτιο τροποποίησης Καταστατικού


Όλες οι προτεινόμενες αλλαγές τροποποίησης του καταστατικού, από την Διοίκηση και τα μέλη, συγκεντρώθηκαν σε ένα ενιαίο κείμενο (ψηφοδέλτιο) για να είναι σε όλους εύκολο με μια ματιά να αξιολογήσουν τις αλλαγές και να αποφασίσουν τι ακριβώς θα ψηφήσουν.
Το ψηφοδέλτιο βρίσκεται στο https://rapidshare.com/files/3912293049/PSIFODELTIO_4κ10-Οκτ-11.pdf κατεβάστε το για να έχετε μια πλήρη εικόνα. Το ίδιο link υπάρχει και στο αριστερό μέρος της ςελίδας.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 19/09/2011 – ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Η νέα λίστα του Δ.Σ της 19/09/11 είναι συνέχεια της λίστας του προηγούμενου μήνα.
Έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα αυτών που πληρώθηκαν (11 άτομα σύμφωνα με τον προγραμματισμό) και στην συνέχεια προστέθηκαν τα ονόματα αυτών που τα δικαιολογητικά τους είχαν παραληφθεί και ήταν ολοκληρωμένα στο Δ.Σ της 19/09/2011. Έτσι η λίστα διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

α/α..ΑΠΟΛΥΣΗ….ΕΓΓΡΑΦΗ…….ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……..ΣΧ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δ.Σ 25/10/2010
01.…30-07-10......01-12-82………Ι. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ…………………ΜΠΥ
02.…30-07-10......01-03-84………ΕΥΑΓ. ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ……………..ΜΠΥ
03.…30-07-10......01-04-96………Ι. ΚΑΡΑΛΗΣ…………………...….ΜΠΥ
04.…30-07-10......01-06-96………ΕΥΑΓ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ………..…ΜΠΥ
05.…30-07-10......01-07-96………ΕΙΡ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ………..…...ΜΠΥ
...................................................................................................................................................................
06.…30-07-10......01-09-96………ΠΑΝ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ…………………ΜΠΥ
07.…10-08-10......01-11-82………ΙΑΚ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ………………..ΜΠΥ
08.…30-08-10……………………..ΧΡΥΣ. ΜΑΛΑΜΙΔΟΥ……………...ΜΠΥ
09.…31-08-10......01-06-75………ΜΙΧ. ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗΣ……………..ΜΠΥ
10….31-08-10......01-01-85………ΝΙΚ. ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ…………..ΜΠΥ
11….31-08-10......01-11-87………Γ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ……………….ΜΠΥ
12.…31-08-10......01-08-88………Ι. ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ……………………ΜΠΥ
13….31-08-10......01-05-92………ΕΜ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ…………..…ΜΠΥ
14.…31-08-10......01-04-93………Δ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΑΪΤΑΝΗ.…ΜΠΥ
15.…14-09-10......01-01-81………ΕΥΑΓ. ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ…………….ΜΠΥ
16.…14-09-10......01-05-95………ΔΙΚ. ΛΥΚΟΥΣΑΣ………………….ΜΠΥ
17.…16-09-10……………………..Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ…….…ΜΠΥ
18.…21-09-10………………….….Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ…ΜΠΥ
19.…26-09-10………………….….Κ. ΚΑΜΠΑΚΗΣ…………………..…ΜΠΥ
20.…30-09-10......01-02-76………ΣΩΤ. ΣΑΝΤΟΣ………………….….ΣΕΙΔ
21.…30-09-10......01-05-78………Β. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ……………....ΣΕΙΔ
22.…30-09-10......01-08-79………ΚΥΡ. ΜΠΑΛΗΣ…………………..…ΣΕΙΔ
23….30-09-10......01-02-82………Λ. ΔΑΜΙΓΟΣ…………………….….ΣΕΙΔ
24.…30-09-10......01-07-83………Μ. ΣΟΡΩΤΟΣ………………….…..ΣΕΙΔ
25....30-09-10......01-02-86………Κ. ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ…………….……ΣΕΙΔ
26….30-09-10......01-07-87………Α. ΠΑΝΤΖΕΚΟΣ……………….…..ΣΕΙΔ
27….30-09-10......01-01-88………Κ. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ…………………..ΣΕΙΔ
28….30-09-10......01-04-93………ΕΥΑΓ. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ…….….....ΣΕΙΔ
29….30-09-10......01-12-97………Ν. ΙΣΣΑΡΗΣ………………….…….ΣΕΙΔ
30….17-10-10......01-02-88………ΑΙΚ. ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ…………….ΜΠΥ
Δ.Σ 22/11/2010
31....30-07-10......01-10-96………ΕΥΑΓ. ΚΥΡΚΟΥ……………………ΜΠΥ
32....10-08-10......01-03-88………ΑΝ. ΓΙΑΛΑΜΑ………………………ΜΠΥ
33....30-08-10…...01-04-94………Μ. ΣΙΜΟΥ…………………………..ΜΠΥ
34....06-09-10......01-11-92………Ι. ΔΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ………………….ΜΠΥ
35....15-09-10......01-03-82………ΑΝ. ΚΑΤΗΣ………………………….ΜΠΥ
36....01-10-10......01-09-81………Γ. ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ…………………..ΜΠΥ
37....07-10-10......01-12-82………ΑΘ. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ………………..ΜΠΥ
38....29-10-10......01-04-90………ΝΙΚ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ……………..ΜΠΥ
39....31-10-10......01-04-79………ΜΙΧ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ…………….ΣΕΙΔ
40....31-10-10......01-03-83………ΕΜ. ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ……………..…ΣΕΙΔ
41....31-10-10......01-01-85………Γ. ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ…………..…ΣΕΙΔ
42....31-10-10......01-03-85………ΑΝΤ. ΑΡΕΤΑΚΗΣ…………………ΣΕΙΔ
43....31-10-10......01-04/85………Φ. ΔΗΜΑΚΗΣ……………………...ΣΕΙΔ
Δ.Σ 20/12/2010
44....07-09-10...............................Μ. ΑΦΕΝΔΡΑ................................ΜΠΥ
45....29-10-10...............................ΠΡ. ΜΕΛΛΕΣ.................................ΜΠΥ
46....09-11-10...............................Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ..................ΜΠΥ
47....15-11-10...............................Σ. ΧΡΥΣΟΛΟΡΑ............................ΜΠΥ
48....24-11-10...............................Κ. ΚΩΒΑΙΟΣ..................................ΜΠΥ
49....30-11-10......01-02-79...........Ι. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ......................ΣΕΙΔ
50....30-11-10......01-03-83...........Ι. ΦΟΥΡΙΚΗΣ.................................ΣΕΙΔ
51....30-11-10......01-12-83...........Ι. ΚΟΥΚΗΣ.....................................ΣΕΙΔ
52....30-11-10......01-12-83...........ΗΛ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ............................ΣΕΙΔ
53....30-11-10......01-12-98...........ΠΑΡ. ΠΑΠΠΑ................................ΣΕΙΔ
54....08-12-10...............................Β. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ..........................ΣΕΙΔ
55....15-12-10......01-05-85...........Γ. ΠΑΡΜΕΞΙΔΗΣ...........................ΣΕΙΔ
56….15-12-10......01-05-85...........Ι. ΣΑΜΑΡΚΟΣ................................ΣΕΙΔ

57....20-09-10................................Β. ΜΠΑΡΔΟΥ.................................ΜΠΥ
58....30-11-10......01-03-77............Γ. ΜΑΜΜΗΣ...................................ΜΠΥ
59....30-11-10......01-04-82............Ι. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ................................ΜΠΥ
60….09-12-10................................Π. ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ...........................ΣΕΙΔ
61....13-12-10................................Ε. ΓΑΒΑΚΗ.....................................ΜΠΥ
62....16-12-10................................Μ. ΚΟΚΟΣΗ...................................ΣΕΙΔ
63....20-12-10................................Α. ΓΚΑΜΑΝΗ..................................ΜΠΥ
64....27-12-10................................Δ. ΖΑΜΠΕΛΟΣ...............................ΣΕΙΔ
65....29-12-10................................Μ. ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ.............................ΣΕΙΔ
66....30-12-10......01-01-84............ΕΜ. ΜΠΟΥΤΣΗΣ............................ΣΕΙΔ
67....30-12-10......01-06-97............Ι. ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ....................ΣΕΙΔ
68....31-12-10......01-01-78............Β. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.............................ΣΕΙΔ
69....31-12-10......01-08-78............Π. ΦΟΥΡΙΚΗΣ................................ΣΕΙΔ
70....31-12-10......01-03-80............Γ. ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ..............................ΣΕΙΔ
71....31-12-10......01-04-82............Λ. ΒΙΕΝΑΣ......................................ΣΕΙΔ
72....31-12-10......01-09-83............Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ............................ΣΕΙΔ
73....31-12-10......01-04-84............Σ. ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΣ..................ΣΕΙΔ
74....31-12-10......01-07-84............Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.......................ΣΕΙΔ
75....31-12-10......01-02-85............ΟΘ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ..............................ΣΕΙΔ
76....31-12-10......01-03-85............Α. ΚΡΙΑΡΑΣ....................................ΣΕΙΔ
77....31-12-10......01-04-88............Μ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ........................ΣΕΙΔ
78....31-12-10......01-11-89............Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ..........................ΣΕΙΔ
79....31-12-10......01-03-91............Ι. ΤΣΑΚΙΡΗΣ...................................ΣΕΙΔ
80....31-12-10......01-06-92............Ι. ΖΑΧΑΡΑΚΗ.................................ΜΠΥ
81....31-12-10......01-06-95............Μ. ΣΑΓΚΡΙΩΤΗΣ............................ΜΠΥ
82....04-01-11................................Γ. ΣΑΡΗΜΑΝΩΛΗ..........................ΜΠΥ
Δ.Σ 21/02/2011
83....07-12-10………………………..ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ……………ΜΠΥ
84....14-12-10………………………..ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ…………ΜΠΥ
85....17-12-10………………………..ΜΑΝΤΖΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…………ΜΠΥ
86....20-12-10……01-05-93………..ΤΣΙΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ………………….ΜΠΥ
87....20-12-10……01/04/98…..……ΙΣΑΡΗ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛ……ΜΠΥ
88....28-12-10……01-02-94………..ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ……….ΜΠΥ
89....28-12-10……01-01-98………..ΕΡΓΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝ….ΜΠΥ
90....29-12-10………………………..ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ………….ΜΠΥ
91....30-12-10……01-04-81………. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ…………ΜΠΥ
92....30-12-10……01-03-82………..ΒΟΛΑΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ……………..ΜΠΥ
93....31-12-10……01-03-82………..ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ………..ΜΠΥ
94....31-12-10……01-02-83………..ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ………………...ΜΠΥ
95....31-12-10……01-04-83………..ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ…………ΜΠΥ
96....31-12-10……01-05-89………..ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ…….ΜΠΥ
97....31-12-10……01/01/95………..ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ…………………ΜΠΥ
98....10-01-11………………………..ΚΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ……………………..ΜΠΥ
99....22-01-11………………………..ΔΑΓΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ……………  ΜΠΥ
100..31-01-11……01-03-94………..ΦΑΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ…………ΣΕΙΔ
101..31-01-11……01-03-97………..ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ…………….ΣΕΙΔ
Δ.Σ 21/03/2011
102..20-12-10..................................ΚΙΜΙΝΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..........ΜΠΥ
103..22-12-10..................................ΝΤΥΡΑΝ ΜΑΡΣΕΛ..........................ΣΕΙΔ
104..29-12-10..................................ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.................ΜΠΥ
105..31-12-10......01-05-78.............ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ..........ΜΠΥ
106..31-12-10......25-08-79.............ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ...........ΜΠΥ
107..31-12-10......01-09-80.............ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...............ΜΠΥ
108..31-12-10......01-11-87.............ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..........ΜΠΥ
109..31-12-10......01-03-88.............ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ.....................ΜΠΥ
110..31-12-10......01-04-93.............ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ........ΜΠΥ
111..31-12-10......01-06-98.............ΒΕΛΕΓΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΩΛΙΑ............ΜΠΥ
112..10-01-11.................................ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.....................ΜΠΥ
113..21-01-11.................................ΚΩΤΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ...................ΜΠΥ
114..22-01-11.................................ΓΚΕΡΤΣΟΥ-ΒΑΡΕΛΑ ΟΛΓΑ............ΜΠΥ
115..28-02-11......01-04-76............ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...............ΣΕΙΔ
116..28-02-11......01/04-86............ΣΤΑΜΠΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ............ΣΕΙΔ
117..28-02-11......01-10-89............ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ................ΣΕΙΔ
118..28-02-11......01-03-97............ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ...............ΣΕΙΔ
119..13-03-11.................................ΜΑΚΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.................ΣΕΙΔ
Δ.Σ 18/04/2011
120..28-12-10..................................ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ......................ΜΠΥ
121..16-02-11..................................ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ..................ΜΠΥ
122..28-02-11..................................ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ....................ΜΠΥ
123..03-03-11..................................ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.....................ΜΠΥ
124..31-03-11..................................ΦΡΑΤΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ......................ΣΕΙΔ
ΔΣ 23/05/2011
125..10-11-10..................................ΤΑΚΜΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ...................ΜΠΥ
126..28-02-11..................................ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ............ΜΠΥ
127..02-03-11..................................ΖΥΜΒΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ......ΜΠΥ
128..04-03-11..................................ΠΩΛΟΓΕΩΡΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ............ΜΠΥ
129..08-03-11..................................ΒΟΥΡΛΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ.......................ΜΠΥ
130..30-03-11..................................ΑΡΜΠΙΛΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ......................ΜΠΥ
131..29-04-11..................................ΜΠΑΡΜΠΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.................ΣΕΙΔ
132..30-04-11..................................ΜΕΣΟΛΟΓΓΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.................ΣΕΙΔ
133..02-05-11..................................ΔΑΓΚΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ..........................ΜΠΥ
Δ.Σ 22/06/2011
134..31-03-11...................................ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...........ΜΠΥ
135..29-04-11......01-02-88..............ΜΙΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ..........................ΜΠΥ
136..29-04-11......01-11-89..............ΞΗΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.........................ΜΠΥ
137..29-04-11......01-06-98..............ΒΑΜΒΑΚΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ.................ΜΠΥ
138..02-05-11......01-11-87..............ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.............ΜΠΥ
139..02-05-11......01-04-92..............ΒΑΜΒΑΚΑ ΜΑΡΙΝΑ...........................ΜΠΥ
140..17-05-11..................................ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..................ΜΠΥ
141..22-05-11..................................ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ............ΜΠΥ
142..30-05-11......01-03-77.............ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ....................ΣΕΙΔ
143..30-05-11......01-04-79.............ΒΑΤΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.............................ΣΕΙΔ
144..31-05-11......01-05-85.............ΔΗΜΟΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.....................ΣΕΙΔ
145..02-06-11.................................ΚΟΚΚΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.....................ΜΠΥ
146..09-06-11.................................ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ......ΜΠΥ
147..20-06-11................................ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ...........ΣΕΙΔ
Δ.Σ 20/07/2011
148..18-05-11…………….………….ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΩ……………ΜΠΥ
149..25-05-11………………………..ΜΠΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ………………….ΜΠΥ
150..31-05-11......01-04-83…………ΔΗΜΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ……………ΜΠΥ
151..31-05-11......01-06-96…………ΛΥΤΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ………………..ΜΠΥ
152..08-06-11………………………..ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ…………ΜΠΥ
153..09-06-11………………………..ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ……..ΜΠΥ
154..21-06-11………………………..ΜΠΙΡΑΚΟΣ/ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ…ΜΠΥ
155..30-06-11……01-01-83………..ΣΑΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ………………….ΣΕΙΔ
156..30-06-11……01-02-88………..ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ……………………ΣΕΙΔ
157..11-07-11………………………..ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΜΗΣΣΑ………...ΣΕΙΔ
Δ.Σ 29/08/2011
158..31-05-11………………………..ΣΚΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ.......................ΜΠΥ
159..03-06-11..................................ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.............................ΜΠΥ
160..16-06-11..................................ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....................ΜΠΥ
161..29-06-11..................................ΓΚΟΥΤΣΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ...........ΜΠΥ
162..30-06-11......01-12-81.............ΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ............................ΜΠΥ
163..30-06-11......01-10-83.............ΠΡΟΦΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.....................ΜΠΥ
164..30-06-11......01-06-92.............ΜΠΑΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.......................ΜΠΥ
165..11-07-11......01-08-79.............ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ......................ΜΠΥ
166..11-07-11......01-04-88.............ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ.....................ΜΠΥ
167..13/07-11.................................ΚΟΚΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ...................................ΜΠΥ
168..14-07-11.................................ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ΜΠΥ
169..18-07-11.................................ΚΑΖΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ..........................ΜΠΥ
170..21-07-11.................................ΤΣΙΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ................................ΜΠΥ
171..26-07-11.................................ΓΙΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ............................ΜΠΥ
172..29-07-11.................................ΛΑΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ..............................ΜΠΥ
173..31-07-11......01-04-90............ΝΤΕΝΕΚΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.....................ΣΕΙΔ
174..31-07-11......01-02-95............ΚΑΤΣΟΜΑΛΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..............ΣΕΙΔ
Δ.Σ 19/09/2011
175..11-07-11.................................ΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ...........................ΜΠΥ
176..29-07-11......01-08-79.............ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ.....................ΜΠΥ
177..29-07-11......01-11-87.............ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ....................ΜΠΥ
178..05-08-11..................................ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ...................ΜΠΥ
179..08-08-11..................................ΠΑΛΥΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.........................ΜΠΥ
180..09-08-11..................................ΤΣΩΤΑ ΕΡΑΤΩ......................................ΜΠΥ
181..12-09-11..................................ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ........................ΣΕΙΔ
182..15-09-11..................................ΣΑΓΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ.............................ΣΕΙΔ

Από την παραπάνω λίστα
Στις αρχές Οκτωβρίου (1-10), θα πληρωθούν οι πρώτοι πέντε (5) από το 1 έως και το 5.
Μετά τις 10/10/11 ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΤΟ Δ.Σ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
.