Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ειδικές Καταστατικές Γ.Σ


Πραγματοποιήθηκαν οι ειδικές καταστατικές συνελεύσεις μετά από απαίτηση των μελών.
Οι απαιτούμενες πλειοψηφίες όχι μόνο δεν επιτεύχθηκαν, αλλά ούτε πλησίασαν τον απαιτούμενο αριθμό. Παρόντες 64 μέλη στα Χανιά, 220 μέλη στον Πειραιά. Απαιτούμενα μέλη 845. Aκούσαμε τα παράπονά σας, είδαμε την αγανάκτησή σας, κατανοήσαμε την αγωνία σας, αλλά διαπιστώσαμε και την αδιαφορία της πλειοψηφίας.
Φανερό είναι και το κύμα δυσφορίας που το εκδηλώνετε με τις διαγραφές σας.
Αποφάσεις εν θερμώ δεν μπορούν να υπάρξουν. Θα εκτιμήσουμε το σύνολο των διαγραφών, αυτών που έχουν υποβληθεί και όσων υποβληθούν ακόμη και στην συνέχεια τα εναπομείναντα μέλη μαζί με την Διοίκηση θα αποφασίσουν για την πορεία του Ταμείου.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Διαδικασία ψηφοφορίας των προτεινόμενων άρθρων στην Καταστατική Γ.Σ


Στην Καταστατική Γ.Σ θα λάβουν μέρος και θα ψηφίσουν μόνο τα ενεργά μέλη και αυτοί που έχουν διαγραφεί αλλά δεν τους έχει γίνει περικοπή της εισφοράς υπέρ του ΤΑΙΠΠΝ από την μισθοδοσία του Μαΐου.
Εφόσον διαπιστωθεί απαρτία και ξεκινήσει η Γ.Σ θα σας μοιραστεί το "ψηφοδέλτιο" το οποίο θα περιλαμβάνει ομαδοποιημένες όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει και οι οποίες σας γνωστοποιήθηκαν με την ανακοίνωση Νο56. Το σύνολο των εχόντων δικαίωμα ψήφου μετά τις απολύσεις και διαγραφές που έχουν υλοποιηθεί μέχρι την καταστατική Γ.Σ είναι 1688 άτομα. Το 50%+1 είναι 845 άτομα, τα 3/4 των παρόντων που απαιτούνται είναι 633 άτομα.
Η ψηφοφορία είναι φανερή, οπότε στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ελέγξουμε αν αυτοί που ψήφισαν είχαν δικαίωμα ψήφου. Αν υπάρξουν ψηφοδέλτια με ονόματα συνταξιούχων ή διαγραμμένων απλά δεν θα ληφθούν υπόψη.
Μετά το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ελέγχου, ακολουθούν οι προτάσεις ομαδοποιημένες κατ' άρθρο. Στο τέλος κάθε πρότασης θα αναφέρεται ποιος την υπέβαλε και δίπλα από την πρόταση θα υπάρχει ένα κενό πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα πρέπει εσείς να συμπληρώνετε ολογράφως την λέξη "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" ανάλογα με την επιθυμία σας. Για κάθε άρθρο θα σας δίνονται εξηγήσεις και θα καλείστε αμέσως μετά να ψηφίζετε συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πλαίσιο. Η διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί για κάθε άρθρο, και κάθε παράγραφο ξεχωριστά.
Μετά το πέρας της συμπλήρωσης του "ψηφοδελτίου" θα μαζευτούν όλα τα ψηφοδέλτια από την επιτροπή που εσείς θα έχετε εκλέξει, στην αρχή της Γ.Σ, θα καταμετρηθούν αριθμητικά, θα υπογραφούν από τα τρία μέλη της επιτροπής και στην συνέχεια θα καταμετρηθούν τα "ΝΑΙ" που συγκεντρώνει κάθε πρόταση. Όσες προτάσεις συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό "ΝΑΙ", θα υποβληθούν στο Πρωτοδικείο προς έγκριση.
Σε περίπτωση απαρτίας θα ακολουθηθεί αυστηρά η παραπάνω διαδικασία, δεν θα συζητηθεί άλλο θέμα και δεν θα παρθεί καμιά άλλη απόφαση. Αυτή η Γ.Σ είναι μόνο καταστατική.
Σε περίπτωση μη απαρτίας δεν υπάρχει επαναληπτική Καταστατική Γ.Σ. Θα πρέπει να υπάρξει άλλη έκτακτη Γ.Σ με θέμα και πάλι την σύγκλιση ειδικής καταστατικής Γ.Σ. και παράλληλα οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να συζητηθεί.

            Υπόδειγμα του "ψηφοδελτίου" μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε από το αριστερό μέρος της οθόνης από τα "ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ" - PSIFODELTIO.
.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6-5-2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2011


Συνάδελφοι-σες,
Έχοντας υπόψη το Καταστατικό και τις από 28/2/11 και 3/3/11 αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων στα Χανιά και Πειραιά αντίστοιχα , συγκαλούμε Ειδική Καταστατική Γενική Συνέλευση των ενεργών μελών του Ταμείου μας με μοναδικό θέμα:

Τροποποίηση καταστατικού του ΤΑΙΠΠΝ

Η Ειδική Καταστατική Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 23-5-2011 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 16:00  το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά - Ομ. Σκυλίτση 19..

Κατά την διάρκεια της Ειδικής Καταστατικής Γ.Σ θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν μόνο τα άρθρα για τα οποία ήλθαν στο ΤΑΙΠΠΝ έγγραφες προτάσεις μέχρι 30/4/11. Δεν θα γίνει δεκτή καμία άλλη πρόταση σχετικά με το καταστατικό διότι οι "προτάσεις τροποποίησης" που θα ψηφιστούν πρέπει, σύμφωνα με το καταστατικό, να είναι ίδιες σε Χανιά και Αθήνα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ
 

Διευκρινήσεις


Την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο56 μπορείτε να την κατεβάσετε και σε μορφή .PDF στο αριστερό μέρος της οθόνης από ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ
Ταυτόχρονα να κατεβάσετε και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Ταμείου. Το δεύτερο αρχείο περιέχει και τις αλλαγές που ψηφίστηκαν στις Γ.Σ των Χανίων και του Πειραιά στις 28/2 και 3/3 αντίστοιχα. Πρέπει να είμαστε όλοι ενημερωμένοι για το περιεχόμενο του ισχύοντος καταστατικού και των τροποποιήσεων που προτείνονται.
Η απαιτούμενη πλειοψηφία σε πραγματικούς αριθμούς είναι περίπου 800 με 850 άτομα αθροιστική παρουσία σε Χανιά και Πειραιά και από αυτούς 600 με 625 άτομα περίπου να ψηφίσουν κάθε προτεινόμενη τροποποίηση για να περάσει και να γίνει όρος του καταστατικού.
.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η No56


ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΠΝ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Το Δ.Σ στην προηγούμενη ανακοίνωση του με Νο55, σας είχε ζητήσει να καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις σας για τροποποίηση των άρθρων 2, 3 και 25 του ισχύοντος καταστατικού μέχρι της 30/4/11.
Έγιναν ατομικές και ομαδικές προτάσεις μελών οι οποίες περιέλαβαν και άλλα άρθρα του καταστατικού. Κατά την γνώμη του Δ.Σ οι προτάσεις αυτές στην πλειοψηφία τους δεν βοηθούν την βιωσιμότητα του Ταμείου. Σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τις προτάσεις των μελών "αυτούσιες" όπως παρελήφθησαν χωρίς καμία παρέμβαση σχετικά με την νομική τους ορθότητα.

Από ομάδα μελών Υ.Υ
Προτείνεται να τροποποιηθεί το Άρθρο 5/Παράγραφος (ζ)  εξ ολοκλήρου ως εξής :

"Οι  μέχρι την ημέρα διαγραφής μέλους,  καταβληθείσες από αυτό εισφορές,  σε ποσοστό 80 % παραμένουν στα Αποθεματικά του Ταμείου,  δημιουργουμένου σχετικού Λογιστικού  Τμήματος του Αποθεματικού .  Το Λογιστικό  Τμήμα αυτό του Αποθεματικού,  με ευθύνη του Δ.Σ.,  δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο σκοπό. Το  Δ.Σ.  οφείλει  να παρακολουθεί την αξία των ομολόγων,  σε  πιθανή ρευστοποίηση και να ελέγχει ότι  το Τμήμα αυτό  έχει ικανό Λογιστικό  Αποθεματικό ώστε  να δύναται να  αποζημιώσει τους διαγραφέντες.
Ταυτόχρονα το διαγραφόμενο μέλος,  μπαίνει αμέσως μετά  την αίτησή του,  στη σειρά του καταλόγου των υποψηφίων για λήψη παροχών, από το ΤΑΙΠΠΝ  και όταν έλθει η σειρά του, λαμβάνει  ΑΤΟΚΑ  το 80 % τον εισφορών,  που έχει καταβάλει".

Από ομάδα μελών Ν.Κ
Προτείνονται οι παρακάτω τροποποιήσεις

ΑΡΘΡΟ 3 (παρ.1) Ενεργά μέλη του ταμείου τα οποία απολύονται από την υπηρεσία με 67% και πάνω αναπηρία ή για σοβαρούς λόγους υγείας, να προηγούνται στη λίστα τμηματικά και κατά ημερομηνία απολύσεως ανά μήνα.

ΑΡΘΡΟ 3 (παρ.Γ 1) Αλλαγή στην εφάπαξ αποζημίωση σε προκαταβολή έναντι του συνολικού ποσού που δικαιούται έκαστος απολυόμενος από την υπηρεσία η οποία προκαταβολή να είναι το ποσό που έχει καταβάλει προς το ταμείο από την ημερομηνία εγγραφής του και ενώ ήταν μέλος έως και την απόλυση του στο ταμείο σύμφωνα με την υπάρχουσα λίστα και το υπόλοιπο ποσό να δίδεται όταν έρθει ξανά η σειρά του πάντα μέσω λίστας.

ΑΡΘΡΟ 5 (παρ.ζ) Τα μέλη που έχουν διαγραφή η συνεχίζουν να διαγράφονται οι εισφορές τους προς το ταμείο να παρακρατούντε και να μην επιστρέφονται κατά την απόλυση τους και να παραμένουν στο γενικό σύνολο του ταμείου.

ΑΡΘΡΟ 7 (παρ.2). Οι αποφάσεις για αναθεώρηση παροχών του άρθρου 3, να μπορούν να αλλάζουν κάθε χρόνο και όχι κάθε τρία (3) χρόνια που ισχύει σήμερα με απόφαση των  ετήσιων γενικών συνελεύσεων  του ταμείου.

ΑΡΘΡΟ 22 Αλλαγή του συγκεκριμένου άρθρου και στην ελεγκτική επιτροπή του ταμείου να συμμετέχει και ένα άτομο μέλος του ταμείου από ΚΡΗΤΗ κλάδου ΠΕ-(Μαθημ.η Διοικητ.) αν δεν υπάρχει κλάδου ΤΕ-(Λογιστ. η Διοικητ.) η  εκλεγμένο μέλος του (Σωματείου Δημοσίων Υπαλλήλων) Ναυστάθμου Κρήτης με απόφαση του (Δ.Σ.) του Σωματείου ο οποίος  θα ελέγχει με τους συναδέρφους της ελεγκτικής επιτροπής της Αθήνας τα έσοδα-έξοδα απολογισμούς κλπ. και θα ενημερώνει τους προέδρους  και τα μέλη των Σωματείων Κρήτης.

Από ομάδα καθηγητών ΣΝΔ
Προτείνεται να τροποποιηθεί το άρθρο 25

Σε περίπτωση κατά την οποία η Γ.Σ διαπιστώσει ότι το Ταμείο δεν είναι βιώσιμο, με απόφαση των 2/3 των ενεργών και ταμειακώς εντάξει μελών του ταμείου, πραγματοποιείται διανομή στους δικαιούχους (ενεργά και μη ενεργά μέλη), του ποσού που προκύπτει από την ρευστοποίηση του συνόλου της περιουσίας του Ταμείου, κατά τρόπο αναλογικό προς τις εισφορές που κατέβαλε έκαστος μέχρι την ημέρα της διανομής.
Το σύνολο των εισφορών που κατέβαλε κάποιος ως την ημέρα που επιχειρείται η διανομή, αποτελεί τον αριθμητή του κλάσματος (Α). Το σύνολο των εισφορών που κατέβαλαν όλοι οι δικαιούχοι του Ταμείου, αποτελεί τον παρανομαστή του κλάσματος (Β). Το πηλίκο της διαίρεσης πολλαπλασιάζετε με το σύνολο των αποθεματικών που έχουν που έχουν προκύψει από την ρευστοποίηση των ομολόγων και την πώληση τυχών περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου (Γ). Δηλαδή (Α : Β) Χ Γ = Καταβολή

Από το μέλος Ι. Μανουσιουδάκη
Προτείνεται για το άρθρο 5 να προστεθεί παράγραφος (θ)

Μετά από Γ.Σ με απαρτία 50%+1 των ενεργών μελών του Ταμείου, δύναται να ληφθεί απόφαση από τη Γ.Σ, με πλειοψηφία των 3/5 των παρόντων μελών, για ενεργοποίηση της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ του ΤΑΙΠΠΝ, για όλους τους δικαιούχους.
Ως ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ θεωρούνται: α) Οι συνταξιούχοι που δεν έλαβαν οικονομική παροχή, β) οι διαγραφέντες, γ) τα ενεργά μέλη του ΤΑΙΠΠΝ.
Τότε το Δ.Σ υποχρεούται, μέσα σε 15 ημέρες, μετά την ανωτέρω Γ.Σ να ρευστοποιήσει όλα τα αποθεματικά και τα ομόλογα του ταμείου και να διατηρήσει σε ειδικό λογαριασμό το 1/5 μιας μηνιαίας εισφοράς έκαστου δικαιούχου, ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ του Ταμείου.
Υποχρεούται να αποζημιώσει μέσα σε 30 ημέρες μετά την ρευστοποίηση όσους δικαιούχους με γραπτές αιτήσεις τους, αιτηθούν την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο ΤΑΙΠΠΝ.
Σε αυτή την περίπτωση, η παροχή που θα λάβει κάθε ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ θα εξάγεται σαν γινόμενο κλάσματος με αριθμητή τις εισφορές του δικαιούχου και παρανομαστή τις εισφορές όλων των δικαιούχων, επί το ποσόν που απέμεινε μετά την ρευστοποίηση του αποθεματικού και την αφαίρεση του ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.
Για όσους εκ των δικαιούχων, μετά την ενημέρωση τους, με συστημένη επιστολή, δεν επιθυμούν να δηλώσουν ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, οι παροχές τους υπολογιζόμενες με τον ίδιο τρόπο, παραμένουν στα περιουσιακά στοιχεία και αποθεματικά του Ταμείου.
Μετά από διάστημα 3 μηνών από την ανωτέρω Γ.Σ, το Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ, προχωρεί σε διάλυση του ταμείου, χωρίς νέα Γ.Σ, όπως ορίζει το άρθρο 25 του καταστατικού και οι νόμοι του κράτους.

Και για μια σειρά άλλων άρθρων τα παρακάτω
Άρθρο 3/παρ(α). Γράφεται η πρόταση που ψηφίστηκε στη Γ.Σ
Άρθρο 3/παρ(β). Τροποποιείται με βάση την παράγραφο 3(α)
Άρθρο 3/παρ(δ). το "προσαυξημένο 6μηνο" αντικαθίσταται με το "ΑΤΟΚΑ"
Άρθρο 3/παρ(γ). "Χορηγείται αμέσως μετά την απόλυση του χωρίς αναμονή σε λίστα"

Άρθρο 5/παρ(α). "Μέλη του ταμείου μπορούν να εγγραφούν με αίτησή τους, όσοι πολιτικοί υπάλληλοι ή ένστολοι, απασχολούνται από το Π.Ν και έχουν νόμιμο δικαίωμα, να συμμετέχουν στην επικουρική παροχή του ΤΑΙΠΠΝ.

Άρθρο 6/παρ(ε). "Το Ταμείο και τα μέλη του Δ.Σ ευθύνονται να καταβάλουν, σε όσους οφείλουν, τις παροχές έκαστου"

Άρθρο 7/παρ(β). "Οι παροχές αναθεωρούνται με αποφάσεις των Γ.Σ εφόσον υπάρχουν οι σχετικές απαρτίες.

Άρθρο 14/παρ(3). "Το Δ.Σ έχει την ευθύνη και τη διαχείριση της περιουσίας του Ταμείου. Τα μέλη του Δ.Σ οφείλουν να προβαίνουν σε κατάλληλη διαχείριση των αποθεματικών, με προτάσεις που θα εγκρίνονται από αποφάσεις Γ.Σ, ειδικά όταν αφορούν μεγάλα ποσά ή ρευστοποίηση των ομολόγων. Συντάσσει και υποβάλλει στην Γ.Σ για έγκριση τον ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ, με έγκαιρη ενημέρωση των μελών και προτάσεις για κατάλληλη επίτευξη των σκοπών του Ταμείου"

Άρθρο 19/παρ(5). "500€" αντί "50.000δρχ"

Από το Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ
Προτείνεται οι παρακάτω τροποποιήσεις

Άρθρο 2. "Σκοπός του Ταμείου είναι η αλληλοβοήθεια των μελών του, για την αντιμετώπιση σοβαρών αναγκών τους κατά την διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης με το Π.Ν, καθώς και η χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης μετά τη λήξη αυτής".

Άρθρο 3. Από τα κεφάλαια (Α), (Β), (Γ), (Δ) αφαιρείται ή λέξη "εφάπαξ"

Άρθρο 3/Κεφ(Α)/παρ(2,3,4). Αναγράφονται αυτά που ισχύουν σήμερα μετά τις τροποποιήσεις όλων των Γ.Σ συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έγιναν στις 28/2/11 και 3/3/11 σε Χανιά και Πειραιά αντίστοιχα.        ( το Κεφ(Α)/παρ(2,3,4) του άρθρου3, αναφέρεται εδώ μόνο ενημερωτικά)

Άρθρο 3 - Κεφάλαιο(Α) - προστίθεται παράγραφος (5) με τίτλο "Τρόπος καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης". Η οικονομική ενίσχυση που παρέχεται στους δικαιούχους των κεφαλαίων (Α), (Β), (Γ), (Δ) θα καταβάλλεται σε αυτούς σταδιακά και με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία απόλυσης (κατάλογο αναμονής), εφόσον υπάρχει απόφαση Δ.Σ και έχει εγκριθεί από την Γ.Σ . Η πρώτη καταβολή θα είναι ίση με το ποσόν των εισφορών (καταθέσεων) που έχει καταβάλει ο κάθε εργαζόμενος για όσο διάστημα ήταν μέλος του Ταμείου. Η εξόφληση θα γίνεται αργότερα πάλι με λίστα αναμονής σε χρόνο και  συχνότητα που θα ορίζεται κάθε φορά με απόφαση Δ.Σ που θα εγκρίνεται από την Γ.Σ, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ(α),  αφού ληφθούν υπόψη η γενικότερη οικονομική κατάσταση και η οικονομικές δυνατότητες του Ταμείου.
Ο τρόπος καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης δύναται να εφαρμοστεί και σε όσους βρίσκονται στον κατάλογο αναμονής και δηλώσουν εγγράφως την επιθυμία τους.
Εξαίρεση από τον κατάλογο αναμονής και την τμηματική καταβολή θα υπάρχει μόνο α) για τους κληρονόμους θανούντος μέλους, β) σε αυτούς που είχαν απολυθεί για σωματική ή πνευματική ανικανότητα με ποσοστό αναπηρίας και αναφέρεται στην Διαπιστωτική πράξη απόλυσης του υπαλλήλου, γ) σε όσα μέλη πληρούν τις απαιτήσεις λήψης της οικονομικής ενίσχυσης και το ποσόν αυτής είναι μέχρι 3.000.

Άρθρο 5/παρ(α). Μέλη του ΤΑΙΠΠΝ μπορούν να γραφτούν με αίτησή τους οι πολιτικοί υπάλληλοι που απασχολούνται από το Πολεμικό Ναυτικό και με επιπλέον δυνατότητα εγγραφής όλων των απασχολούμενων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα μέλη του Ταμείου που εντάσσονται σε άλλο Υπουργείο ή φορέα της Δημόσιας Διοίκησης παραμένουν μέλη του ΤΑΙΠΠΝ.

Η έγκριση του παρόντος άρθρου συνεπάγεται αυτοδικαίως
α) την προσθήκη των λέξεων "Υπουργείο Εθνικής Άμυνας" μετά από τις λέξεις "Πολεμικό Ναυτικό" (ΠΝ) όπου αυτές αναφέρονται στα άρθρα του παρόντος καταστατικού.
β) Την διαγραφή της λέξης "μετάταξη" από το άρθρο3/κεφ(Δ) και όσων αναφέρονται στη λέξη αυτή στο άρθρο 3/κεφ(Δ)/Παρ(1).
γ) Την διαγραφή του κεφ(ΣΤ) του άρθρου 3 του παρόντος.

Άρθρο 7/παρ(β). "Οι παροχές του άρθρου 3 δύναται να αναθεωρούνται κατ' έτος  μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του Δ.Σ και αφού αποφασίσει σχετικά η Γ.Σ".
Αν εγκριθεί το άρθρο 3/κεφ(Α)/παρ(5) τότε το παρόν άρθρο θα πρέπει να διαμορφωθεί όπως παρακάτω:
"Οι παροχές του άρθρου 3 και ο τρόπος καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης δύναται να αναθεωρούνται κατ' έτος  μετά από αιτιολογημένη εισήγηση του Δ.Σ και αφού αποφασίσει σχετικά η Γ.Σ".

Άρθρο 25/παρ(3). Το ενεργητικό υπόλοιπο το οποίο ήθελε προκύψει από την εκκαθάριση περιέρχεται στην ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογο φίλων παιδιού με καρκίνο. (Μπορείτε να προτείνετε κάτι διαφορετικό)

Αυτές είναι οι προτάσεις που παραλάβαμε και αυτές θα κληθείτε να ψηφίσετε στις 19/5 και 23/5 στην ειδική καταστατική Γ.Σ σε Χανιά και Πειραιά αντίστοιχα.
Η αναγκαιότητα τροποποίησης του καταστατικού ξεκίνησε μετά την εφαρμογή του μέτρου της "κατάστασης αναμονής" και είχε σαν σκοπό την εξάλειψη της λέξης "εφάπαξ" όπου αυτή υπήρχε για να δοθεί η δυνατότητα στο Δ.Σ να πληρώνει με δόσεις αυτούς που βρίσκονται στην "κατάσταση αναμονής".
Ειδικά στην Γ.Σ του Πειραιά η τροποποίηση του καταστατικού έλαβε μια τελείως διαφορετική διάσταση. Συνδέθηκε με την βιωσιμότητα του Ταμείου και την αγωνία "το τυχών ενεργητικό υπόλοιπο το οποίο ήθελε προκύψει από την εκκαθάριση" να μην περιέλθει στα Συνδικαλιστικά Σωματεία των εργαζομένων του Π.Ν.
Τα μέλη μας, οι συνάδελφοί μας, ψήφισαν "κατά πλειοψηφία" την πρόταση της Διοίκησης για την βιωσιμότητα του Ταμείου εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία τους ότι από μόνη της δεν επαρκεί για την βιωσιμότητα του Ταμείου και θα πρέπει να ληφθούν ακόμα σκληρότερα μέτρα. Αυτά τα μέτρα θα περνούσαν μέσα από την τροποποίηση άρθρων του καταστατικού και θα βελτίωναν την κατάσταση.
Έγιναν λοιπόν οι προτάσεις και το Δ.Σ προσπαθεί να καταλάβει, αν τα μέτρα ψηφιστούν, που και πως θα βοηθήσουν την βιωσιμότητα του Ταμείου.
Από τις προτάσεις βγαίνει όλη η έλλειψη εμπιστοσύνης για το αύριο, για τη βιωσιμότητα του ταμείου και κατ' επέκταση η αγωνία να βρεθεί τρόπος ο καθένας να πάρει άμεσα ότι έχει δώσει μέσω της διαγραφής του ή μετά τη διάλυση του Ταμείου.
Σαράντα οκτώ χρόνια ιστορίας και προσφοράς του Ταμείου προς τα μέλη του (από το 1963)  διαγράφονται στην πρώτη δύσκολη στιγμή στην νεότερη ιστορία του.
Την Πέμπτη 19/5, ώρα 15:30, στο Εργατικό Κέντρο Χανιών και την Δευτέρα 23/5, ώρα 16:00, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλείστε λοιπόν να δώσετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Διαθέστε δύο-τρεις ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο και ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας.
Η ψηφοφορία είναι φανερή και με βάση το ισχύον καταστατικό απαιτείται αθροιστικά σε Χανιά και Πειραιά η παρουσία του 50%+1 του αριθμού των ταμειακώς εντάξει μελών και η απόφαση παίρνεται με πλειοψηφία των 3/4 των παρόντων.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΧΑΝΙΑ  6-5-2011
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2011
Συνάδελφοι-σες,
Έχοντας υπόψη το Καταστατικό και τις από 28/2/11 και 3/3/11 αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων στα Χανιά και Πειραιά αντίστοιχα , συγκαλούμε Ειδική Καταστατική Γενική Συνέλευση των ενεργών μελών του Ταμείου μας με μοναδικό θέμα:

Τροποποίηση καταστατικού του ΤΑΙΠΠΝ

Η Ειδική Καταστατική Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 19-5-2011 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 15:30  το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Κατά την διάρκεια της Ειδικής Καταστατικής Γ.Σ θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν μόνο τα άρθρα για τα οποία ήλθαν, στο ΤΑΙΠΠΝ, έγγραφες προτάσεις μέχρι 30/4/11. Δεν θα γίνει δεκτή καμία άλλη πρόταση σχετικά με το καταστατικό διότι οι "προτάσεις τροποποίησης" που θα ψηφιστούν πρέπει, σύμφωνα με το καταστατικό, να είναι ίδιες σε Χανιά και Αθήνα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ




Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 18/04/2011 – ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Η νέα λίστα του Δ.Σ της 18/04/11 είναι συνέχεια της λίστας του προηγούμενου μήνα.
Έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα αυτών που πληρώθηκαν (3 άτομα σύμφωνα με τον προγραμματισμό) και στην συνέχεια προστέθηκαν τα ονόματα αυτών που τα δικαιολογητικά τους είχαν παραληφθεί και ήταν ολοκληρωμένα στο Δ.Σ της 18/04/2011. Ετσι η λίστα διαμορφώνεται όπως παρακάτω:

α/α..ΑΠΟΛΥΣΗ….ΕΓΓΡΑΦΗ…….ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……..ΣΧ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δ.Σ 31/8/2010
01....31-08-10................................Δ. ΒΑΓΕΝΑΣ.........................ΣΕΙΔ

Δ.Σ 27/9/2010
02....15-06-10................................Μ. ΓΑΛΥΦΑ...........................ΜΠΥ
03....17-06-10................................Χ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ..............ΜΠΥ
04....28-06-10................................Β. ΒΡΑΝΗΣ............................ΜΠΥ
05....30-06-10.......01-04-78………Μ. ΚΟΚΙΔΗΣ.........................ΜΠΥ
06....30-06-10.......01-01-83………Δ. ΦΡΑΓΚΟΣ........................ΜΠΥ
………………………………………………………………………………………………………………….
07....30-06-10.......01-03-84………Μ. ΚΑΡΑΤΑΤΗΣ....................ΜΠΥ
08....30-06-10.......01-06-91………ΣΤΕΦ.  ΒΟΛΑΝΗ..................ΜΠΥ
09....30-06-10.......01-02-97………ΑΝΤ. ΦΙΟΛΑΚΗ.....................ΜΠΥ
10....01-07-10................................Σ. ΓΚΑΡΛΑΟΥΝΗ...................ΜΠΥ
11....12-07-10...... 01-01-79………Κ. ΚΟΚΟΣΗ...........................ΜΠΥ
12....12-07-10.......01-05-82………Μ. ΣΑΜΨΩΝ..........................ΜΠΥ
13....13-07-10................................ΕΛ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ....................ΜΠΥ
14....16-07-10................................Π. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ.....................ΜΠΥ
15....19-07-10.......01-04-82………ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ………......ΜΠΥ
16....19-07-10.......01-01-86………ΣΑΛΑΤΕΛΛΗ..........................ΜΠΥ
17....22-07-10................................Γ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ.........................ΜΠΥ
18....23-07-10...............................ΧΡ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ......................ΜΠΥ
19....26-07-10...............................ΧΑΡ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ..................ΜΠΥ
20....30-07-10......01-02-81………ΣΤ. ΑΝΔΡΕΟΥ.........................ΜΠΥ
21....30-07-10......01-04-83………ΠΑΝ. ΓΚΙΟΚΑ...........................ΜΠΥ
22....30-07-10......01-11-83………ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ-ΒΛΑΣΤΟΥ…...ΜΠΥ
23....30-07-10......01-11-94………ΣΤΥΛ. ΖΕΡΒΑΚΑΚΗ.................ΜΠΥ
24....03-08-10...............................Π. ΖΑΡΑΝΗΣ.............................ΜΠΥ
25....06-08-10................................Ι. ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ.............................ΜΠΥ
26....20-08-10...............................Κ. ΜΑΛΑΜΑ.................................ΜΠΥ
27....31-08-10......01-12-83………Δ. ΣΤΑΪΚΟΣ.................................ΣΕΙΔ
28....31-08-10 .....01-04-84………ΣΤ. ΣΑΡΡΗΣ.................................ΣΕΙΔ
29....31-08-10......01-02-86………ΑΓ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ...........................ΣΕΙΔ
30....31-08-10......01-03-88………ΑΝΔ. ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ......................ΣΕΙΔ
31....31-08-10......01-01-97………ΣΤ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ…….….ΣΕΙΔ
32....31-08-10......01-10-00………Μ. ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ....................ΣΕΙΔ
33....06-09-10...............................Π. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ...................ΜΠΥ
34....20-09-10......01-03-95………Β. ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.......................ΜΠΥ
35....20-09-10......01-12-95………Δ. ΖΑΜΠΟΥ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΜΠY

Δ.Σ 25/10/2010
36....26-07-10……………………...Γ. ΑΛΕΞΙΟΥ……………………….ΜΠΥ
37.…30-07-10......01-12-82………Ι. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ…………………ΜΠΥ
38.…30-07-10......01-03-84………ΕΥΑΓ. ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ……………..ΜΠΥ
39.…30-07-10......01-04-96………Ι. ΚΑΡΑΛΗΣ…………………...….ΜΠΥ
40.…30-07-10......01-06-96………ΕΥΑΓ. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ………..…ΜΠΥ
41.…30-07-10......01-07-96………ΕΙΡ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ………..…...ΜΠΥ
42.…30-07-10......01-09-96………ΠΑΝ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ…………………ΜΠΥ
43.…10-08-10......01-11-82………ΙΑΚ. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ………………..ΜΠΥ
44.…30-08-10……………………..ΧΡΥΣ. ΜΑΛΑΜΙΔΟΥ……………...ΜΠΥ
45.…31-08-10......01-06-75………ΜΙΧ. ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗΣ……………..ΜΠΥ
46….31-08-10......01-01-85………ΝΙΚ. ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ…………..ΜΠΥ
47….31-08-10......01-11-87………Γ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ……………….ΜΠΥ
48.…31-08-10......01-08-88………Ι. ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ……………………ΜΠΥ
49….31-08-10......01-05-92………ΕΜ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ…………..…ΜΠΥ
50.…31-08-10......01-04-93………Δ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΑΪΤΑΝΗ.…ΜΠΥ
51.…14-09-10......01-01-81………ΕΥΑΓ. ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ…………….ΜΠΥ
52.…14-09-10......01-05-95………ΔΙΚ. ΛΥΚΟΥΣΑΣ………………….ΜΠΥ
53.…16-09-10……………………..Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ…….…ΜΠΥ
54.…21-09-10………………….….Μ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ…ΜΠΥ
55.…26-09-10………………….….Κ. ΚΑΜΠΑΚΗΣ…………………..…ΜΠΥ
56.…30-09-10......01-02-76………ΣΩΤ. ΣΑΝΤΟΣ………………….….ΣΕΙΔ
57.…30-09-10......01-05-78………Β. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ……………....ΣΕΙΔ
58.…30-09-10......01-08-79………ΚΥΡ. ΜΠΑΛΗΣ…………………..…ΣΕΙΔ
59….30-09-10......01-02-82………Λ. ΔΑΜΙΓΟΣ…………………….….ΣΕΙΔ
60.…30-09-10......01-07-83………Μ. ΣΟΡΩΤΟΣ………………….…..ΣΕΙΔ
61....30-09-10......01-02-86………Κ. ΤΣΟΥΡΛΑΚΗΣ…………….……ΣΕΙΔ
62….30-09-10......01-07-87………Α. ΠΑΝΤΖΕΚΟΣ……………….…..ΣΕΙΔ
63….30-09-10......01-01-88………Κ. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ…………………..ΣΕΙΔ
64….30-09-10......01-04-93………ΕΥΑΓ. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ…….….....ΣΕΙΔ
65….30-09-10......01-12-97………Ν. ΙΣΣΑΡΗΣ………………….…….ΣΕΙΔ
66….17-10-10......01-02-88………ΑΙΚ. ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΥ…………….ΜΠΥ

Δ.Σ 22/11/2010
67....30-07-10......01-10-96………ΕΥΑΓ. ΚΥΡΚΟΥ……………………ΜΠΥ
68....10-08-10......01-03-88………ΑΝ. ΓΙΑΛΑΜΑ………………………ΜΠΥ
69....30-08-10…...01-04-94………Μ. ΣΙΜΟΥ…………………………..ΜΠΥ
70....06-09-10......01-11-92………Ι. ΔΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ………………….ΜΠΥ
71....15-09-10......01-03-82………ΑΝ. ΚΑΤΗΣ………………………….ΜΠΥ
72....01-10-10......01-09-81………Γ. ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ…………………..ΜΠΥ
73....07-10-10......01-12-82………ΑΘ. ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ………………..ΜΠΥ
74....29-10-10......01-04-90………ΝΙΚ. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ……………..ΜΠΥ
75....31-10-10......01-04-79………ΜΙΧ. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ…………….ΣΕΙΔ
76....31-10-10......01-03-83………ΕΜ. ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ……………..…ΣΕΙΔ
77....31-10-10......01-01-85………Γ. ΝΙΚΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ…………..…ΣΕΙΔ
78....31-10-10......01-03-85………ΑΝΤ. ΑΡΕΤΑΚΗΣ…………………ΣΕΙΔ
79....31-10-10......01-04/85………Φ. ΔΗΜΑΚΗΣ……………………...ΣΕΙΔ


Δ.Σ 20/12/2010
80....07-09-10...............................Μ. ΑΦΕΝΔΡΑ................................ΜΠΥ
81....29-10-10...............................ΠΡ. ΜΕΛΛΕΣ.................................ΜΠΥ
82....09-11-10...............................Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ..................ΜΠΥ
83....15-11-10...............................Σ. ΧΡΥΣΟΛΟΡΑ............................ΜΠΥ
84....24-11-10...............................Κ. ΚΩΒΑΙΟΣ..................................ΜΠΥ
85....30-11-10......01-02-79...........Ι. ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ......................ΣΕΙΔ
86....30-11-10......01-03-83...........Ι. ΦΟΥΡΙΚΗΣ.................................ΣΕΙΔ
87....30-11-10......01-12-83...........Ι. ΚΟΥΚΗΣ.....................................ΣΕΙΔ
88....30-11-10......01-12-83...........ΗΛ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ............................ΣΕΙΔ
89....30-11-10......01-12-98...........ΠΑΡ. ΠΑΠΠΑ................................ΣΕΙΔ
90....08-12-10...............................Β. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ..........................ΣΕΙΔ
91....15-12-10......01-05-85...........Γ. ΠΑΡΜΕΞΙΔΗΣ...........................ΣΕΙΔ
92….15-12-10......01-05-85...........Ι. ΣΑΜΑΡΚΟΣ................................ΣΕΙΔ

93....20-09-10................................Β. ΜΠΑΡΔΟΥ.................................ΜΠΥ
94....30-11-10......01-03-77............Γ. ΜΑΜΜΗΣ...................................ΜΠΥ
95....30-11-10......01-04-82............Ι. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ................................ΜΠΥ
96….09-12-10................................Π. ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ...........................ΣΕΙΔ
97....13-12-10................................Ε. ΓΑΒΑΚΗ.....................................ΜΠΥ
98....16-12-10................................Μ. ΚΟΚΟΣΗ...................................ΣΕΙΔ
99....20-12-10................................Α. ΓΚΑΜΑΝΗ..................................ΜΠΥ
100..27-12-10................................Δ. ΖΑΜΠΕΛΟΣ...............................ΣΕΙΔ
101..29-12-10................................Μ. ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ.............................ΣΕΙΔ
102..30-12-10......01-01-84............ΕΜ. ΜΠΟΥΤΣΗΣ............................ΣΕΙΔ
103..30-12-10......01-06-97............Ι. ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ....................ΣΕΙΔ
104..31-12-10......01-01-78............Β. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ.............................ΣΕΙΔ
105..31-12-10......01-08-78............Π. ΦΟΥΡΙΚΗΣ................................ΣΕΙΔ
106..31-12-10......01-03-80............Γ. ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ..............................ΣΕΙΔ
107..31-12-10......01-04-82............Λ. ΒΙΕΝΑΣ......................................ΣΕΙΔ
108..31-12-10......01-09-83............Γ. ΣΑΡΑΝΤΑΚΗΣ............................ΣΕΙΔ
109..31-12-10......01-04-84............Σ. ΠΑΠΑΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΣ..................ΣΕΙΔ
110..31-12-10......01-07-84............Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.......................ΣΕΙΔ
111..31-12-10......01-02-85............ΟΘ. ΜΑΓΙΑΤΗΣ..............................ΣΕΙΔ
112..31-12-10......01-03-85............Α. ΚΡΙΑΡΑΣ....................................ΣΕΙΔ
113..31-12-10......01-04-88............Μ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ........................ΣΕΙΔ
114..31-12-10......01-11-89............Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ..........................ΣΕΙΔ
115.31-12-10......01-03-91............Ι. ΤΣΑΚΙΡΗΣ...................................ΣΕΙΔ
116..31-12-10......01-06-92............Ι. ΖΑΧΑΡΑΚΗ.................................ΜΠΥ
117..31-12-10......01-06-95............Μ. ΣΑΓΚΡΙΩΤΗΣ............................ΜΠΥ
118..04-01-11................................Γ. ΣΑΡΗΜΑΝΩΛΗ..........................ΜΠΥ

Δ.Σ 21/02/2011
119..07-12-10………………………..ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ……………ΜΠΥ
120..14-12-10………………………..ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ…………ΜΠΥ
121..17-12-10………………………..ΜΑΝΤΖΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…………ΜΠΥ
122..20-12-10……01-05-93………..ΤΣΙΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ………………….ΜΠΥ
123..20-12-10……01/04/98…..……ΙΣΑΡΗ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛ……ΜΠΥ
124..28-12-10……01-02-94………..ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ……….ΜΠΥ
125..28-12-10……01-01-98………..ΕΡΓΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝ….ΜΠΥ
126..29-12-10………………………..ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ………….ΜΠΥ
127..30-12-10……01-04-81………. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ…………ΜΠΥ
128..30-12-10……01-03-82………..ΒΟΛΑΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ……………..ΜΠΥ
129..31-12-10……01-03-82………..ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ………..ΜΠΥ
130..31-12-10……01-02-83………..ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ………………...ΜΠΥ
131..31-12-10……01-04-83………..ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ…………ΜΠΥ
132..31-12-10……01-05-89………..ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ…….ΜΠΥ
133..31-12-10……01/01/95………..ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ…………………ΜΠΥ
134..10-01-11………………………..ΚΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ……………………..ΜΠΥ
135..22-01-11………………………..ΔΑΓΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ……………  ΜΠΥ
136..31-01-11……01-03-94………..ΦΑΝΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ…………ΣΕΙΔ
137..31-01-11……01-03-97………..ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ…………….ΣΕΙΔ

Δ.Σ 21/03/2011
138..20-12-10..................................ΚΙΜΙΝΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..........ΜΠΥ
139..22-12-10..................................ΝΤΥΡΑΝ ΜΑΡΣΕΛ..........................ΣΕΙΔ
140..29-12-10..................................ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.................ΜΠΥ
141..31-12-10......01-05-78.............ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ..........ΜΠΥ
142..31-12-10......25-08-79.............ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ...........ΜΠΥ
143..31-12-10......01-09-80.............ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...............ΜΠΥ
144..31-12-10......01-11-87.............ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ..........ΜΠΥ
145..31-12-10......01-03-88.............ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ.....................ΜΠΥ
146..31-12-10......01-04-93.............ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ........ΜΠΥ
147..31-12-10......01-06-98.............ΒΕΛΕΓΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΩΛΙΑ............ΜΠΥ
148..10-01-11.................................ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.....................ΜΠΥ
149..21-01-11.................................ΚΩΤΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ...................ΜΠΥ
150..22-01-11.................................ΓΚΕΡΤΣΟΥ-ΒΑΡΕΛΑ ΟΛΓΑ............ΜΠΥ
151..28-02-11......01-04-76............ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...............ΣΕΙΔ
152..28-02-11......01/04-86............ΣΤΑΜΠΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ............ΣΕΙΔ
153..28-02-11......01-10-89............ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΣΜΑΣ................ΣΕΙΔ
154..28-02-11......01-03-97............ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ...............ΣΕΙΔ
155..13-03-11.................................ΜΑΚΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ.................ΣΕΙΔ

Δ.Σ 18/04/2011
156..28-12-10..................................ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ......................ΜΠΥ
157..16-02-11..................................ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ..................ΜΠΥ
158..28-02-11..................................ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ....................ΜΠΥ
159..03-03-11..................................ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.....................ΜΠΥ
160..31-03-11..................................ΦΡΑΤΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ......................ΣΕΙΔ
161..01-04-11..................................ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ..........ΜΠΥ

Από την παραπάνω λίστα τον ΜΑΙΟ θα πληρωθούν οι (6) πρώτοι από 1 έως και 6.
Μέχρι τώρα έχουμε 18 απολύσεις με ημερομηνία εντός του 2011. Επόμενο Δ.Σ 23/5/11.
.