Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24/3/2010

 .
Γνωρίζετε όλοι ότι πρόκειται να γίνουν αναδρομικές κρατήσεις από 1/1/10 στις μηνιαίες αποδοχές μας, στο Δώρο Πάσχα και στο επίδομα αδείας. Για όσους συναδέλφους συνταξιοδοτηθούν αυτό το διάστημα (α' εξάμηνο) θα υπάρξουν αρνητικές κρατήσεις εις βάρος του Ταμείου και θα κληθούμε (σαν Ταμείο) να τις επιστρέψουμε στον εργοδότη (ΓΕΝ).
Για να μην χάσει έσοδα το Ταμείο αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση όλοι οι αποχωρούντες να εξοφλούνται κανονικά με την επιταγή τους μέχρι και τις 31/1/2010. 
Όταν κυκλοφορήσει η ερμηνευτική και γίνουν οι περικοπές και οι ανάλογες κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν τηλεφωνικά να λάβουν σε μετρητά το υπόλοιπο ποσόν που δικαιούνται (20-50) για να γίνει πλήρη εξόφληση.
.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΑΙΠΠΝ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 24/3/2010

.
Έγινε η Γ.Σ του Πειραιά την Τετάρτη στις 24 Μαρτίου.
Εκλογές δεν υπήρχαν, σοβαρά θέματα που απαιτούσαν έγκριση αυξημένης πλειοψηφίας δεν υπήρχαν. Η ενημέρωσή σας όμως εξακολουθεί, για την σημερινή Διοίκηση, να έχει τον πρώτο λόγο. Οι ερωτήσεις σας πολλές, το ίδιο και οι απορίες σας. Η πληροφόρηση σας ελλιπής και τα συμπεράσματά σας πολλές φορές λάθος. Για όλα τα παραπάνω η παρουσία σας στην Γ.Σ ήταν επιβεβλημένη και όμως οι περισσότεροι λάμψατε με την απουσία σας. Το Δ.Σ προσπαθεί για το καλλίτερο, η εικόνα όμως της προσέλευσης σας στην Γ.Σ αποκαρδιωτική για μας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το "αύριο" για όλους, δώστε μας σημάδια συμπαράστασης και αναγνώρισης των προσπαθειών μας απλά με την παρουσία σας μια φορά τον χρόνο.
Σχεδόν όλοι θυμάστε το Ταμείο την αμέσως επόμενη μέρα από την υποβολή της αίτησης παραίτησης, σχεδόν όλοι έχετε άμεση ανάγκη χρημάτων και σχεδόν όλοι θέλετε αν είναι δυνατόν να πάρετε τα χρήματα που δικαιούστε άμεσα. Να θυμάστε ότι όπου υπάρχουν απαιτήσεις, υπάρχουν και υποχρεώσεις και σε αυτές δεν είστε συνεπείς.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί στο μέλλον για το καλό όλων μας.
.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Γενική Συνέλευση - Πειραιά - Εργατικό Κέντρο Πειραιά

.
Δεν επετεύχθη απαρτία στην Γ.Σ την Δευτέρα 22-3-2010
Η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά στις 4 το απόγευμα. Παρακαλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν στην Συνέλευση του Ταμείου. Πάντα υπάρχουν θέματα που ενδιαφέρουν όλα τα μέλη και πάντα θέλουμε να είμαστε γνώστες των προβληματισμών σας. Ελάτε να ενημερωθείτε, ελάτε να συζητήσουμε.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Γενική Συνέλευση - Χανιά

Έγινε η Γενική Συνέλευση του Ταμείου στα Χανιά. Υπήρξε προσέλευση μελών, οχι όμως αυτή που προσδοκούσαμε. Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο για την οικονομική κατάσταση του Ταμείου που χαρακτήρισε την χρονιά που έφυγε σαν μια από τις καλλίτερες της τελευταίας 10ετίας.
Υποβλήθηκαν ερωτήσεις, δόθηκαν ικανοποιητικές απαντήσεις και η Συνέλευση έληξε με τις ευχές των μελών προς το Δ.Σ να συνεχίσει την πετυχημένη πορεια του.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ 51

.
Αγαπητά μέλη, το Δ.Σ του Ταμείου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσει μαζί σας στα πλαίσια της ετήσιας ενημέρωσης πάνω σε θέματα που αφορούν το Ταμείο μας.
Μέσα στο 2009 γράφτηκαν 35 νέα μέλη, έτσι ο συνολικός αριθμός των μελών μετά και την αποχώρηση όσων συνταξιοδοτήθηκαν ή και απολύθηκαν για οποιονδήποτε λόγο είναι 2.115 άτομα.
Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση για το 2009 έλαβαν συνολικά 107 δικαιούχοι, συνολικού ύψους 1.658.504,53€. Εξ αυτών 100 περιπτώσεις αφορούσαν οικονομική ενίσχυση συναδέλφων λόγω συνταξιοδότησης ή απόλυσης ή μετάταξης και 7 περιπτώσεις συναδέλφων που απεβίωσαν και έλαβαν οι κληρονόμοι τους την οικονομική ενίσχυση.
Έχουν χορηγηθεί 13 Βοηθήματα ασθενείας στους συναδέλφους και έλαβαν 9.360,00€.
Σχετικά με τα αποθεματικά του Ταμείου μας μέχρι και τις 31/12/2009 σας γνωρίζουμε ότι αυξήθηκαν κατά 619.433,64€ κοινώς κλείσαμε θετικά.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος - Ο Γεν. Γραμματέας - Ο Ταμίας
Γ. Αβράς - Αθ. Γαλανοπουλος - Παν. Κοκκινος
.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Α! ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

.
Συνάδελφοι-σες,
Έχοντας υπόψη το Καταστατικό και τη από 24-2-2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , συγκαλούμε Γενική Συνέλευση των μελών του Ταμείου μας με θέματα:

1. Διοικητικός Απολογισμός, ‘Έγκριση πεπραγμένων 2009.
2. Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού και Ισολογισμού 2009.
4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2010.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 22-3-2010 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 16:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 24-3-2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.
Παράκληση της Διοίκησης του ταμείου να υπάρξει προσέλευση των μελών με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ ΑΘ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΧΑΝΙΑ

.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Α! ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι-σες,
Έχοντας υπόψη το Καταστατικό και τη από 24-2-2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου , συγκαλούμε Γενική Συνέλευση των μελών του Ταμείου μας με θέματα:

1. Διοικητικός Απολογισμός, Έγκριση πεπραγμένων 2009.
2. Έγκριση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού και Ισολογισμού 2009.
4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2010.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 18-3-2010 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17:00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Παράκληση της Διοίκησης του ταμείου να υπάρξει προσέλευση των μελών με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ ΑΘ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ